فلوراید تراپی برای اصلاح طرح لبخند


هزینه فلوراید تراپی چقدر است

هزینه فلوراید تراپی یکی از مسائلی است که باعث می شود انجام آن به تاخیر بیافتد ،متأسفانه بیشترین مشکلاتی که در بزرگ سالی تقریباً در 90 درصد افراد جامعه دیده می شود، پوسیدگی دندان ها است.

این بیماری گاها به نژاد و سن هم ارتباطی ندارد و با انجام مراقبت های ویژه از دندان ها، بازهم رخ می دهد. شاید اگر به عقب برمی گشتیم و نقش مهم پیشگیری را با جدیت دنبال می کردیم، دیگر دندان های آسیب دیده و پوسیده، نگرانی مان محسوب نمی شد.

مطمئناً اگر با روش هایی می توانستیم میزان پوسیدگی دندان هایمان را تا 80 درصد کاهش دهیم، هیچ گاه به هزینه این روش ها فکر نمی کردیم و تنها چیزی که برایمان مهم بود، سلامتی دندان هایمان بود.

روش های پیشگیری متنوعی اکنون در مطب های دندانپزشکی زیبایی برای کودکان انجام می گیرد تا از همان ابتدا، دندان های کودک، از پوسیدگی محافظت شود. یکی از این روش های پرطرفدار، فلوراید تراپی است که نسبت به تأثیرات مثبتی که دارد، هزینه مناسبی نیز خواهد داشت.

فلورایدتراپی چرا و چگونه انجام می شود؟
نقش فلوراید در سلامت دندان ها، موضوعی است که چندین ساله مطرح شده است. فلوراید باعث کاهش اسیدهای مضر دندانی و افزایش مقاومت مینای دندان می شود. ازاین رو در حفظ سلامت مینای دندان، تأثیرات چشمگیری خواهد داشت.

برای انجام فلوراید تراپی کودکان بالای 4 سال، باید به مطب دندان پزشک اطفال مراجعه کنند. دندان پزشک خوب در مرحله اول، دندان های کودک را بررسی می کند تا درصورتی که نیاز به فلوراید تراپی داشته باشد، این عمل را برای وی انجام دهد.

بسیاری از کودکان هستند که نیازی به فلوراید تراپی ندارند و این موضوع تنها با صلاح دید دندان پزشک مشخص خواهد شد. درصورتی که فلورایدتراپی تجویز شود، دندان های کودک، در معرض فلوراید قرار می گیرند تا فلوراید جذب دندان هایشان شود.

این عمل ساده تنها 5 دقیقه طول می کشد اما ماندگاری 6 ماهه دارد. در فلوراید تراپی از وارنیش استفاده می شود. وارنیش ها یک بار مصرف هستند و برای قرار گرفتن روی دندان ها، باید سطح دهان و دندان کاملاً خشک شود و سپس روی دندان ها قرار گیرد. به محض برخورد بزاق دهان با وارنیش، وارنیش فلورایدی روی دندان ها می چسبد و سفت می شود.

اصلاح طرح لبخند

در اصلاح طرح لبخند، با استفاده از یک یا چند عمل دندانپزشکی زیبایی، لبخند بهبود می یابد و به اصطلاح دارای لبخند هالیوودی میشود. در این تکنیک، از تمامی درمان های مورد نیاز برای بهبود لبخند، از جمله لمینت دندان ، کاشت دندان ،بلیچینگ، نصب ونیر، پر کردن دندان با مواد همرنگ آن، نصب تاج و روکش دندان و بریج استفاده می شود.

نکته های مهم قبل از مراجعه به دندانپزشکی

آیا کسی را مشناسید که به دندانپزشک مراجعه نکرده باشد؟ یا حداقل برای مشاوره پیش یک دندانپزشک نرفته باشد؟ برای سلامت دندان و یا درمان مشکلات دندان هایمان حتماً به کلینیک دندانپزشکی مراجعه می کنیم. اگر تصمیم دارید به دندانپزشک مراجعه کنید این مطلب می تواند به شما کمک کند تا تجربه خوشایندی از دریافت خدمات دندانپزشکی داشته باشید.

کیفیت خدمات دندانپزشکی این تجربه به عوامل مختلفی بستگی دارد. از شخصیت درونی خود فرد و خلق و خوی دندانپزشک گرفته تا زمان و مکان مراجعه به دندانپزشکی. بدون شک تجربه درمان دندانپزشکی برای کسی که بهداشت دهان خود را رعایت می کند، پیش از جدی شدن مشکل دندان ها پی گیر درمانشان می شود و یک دندانپزشک خوب و خانوادگی دارد با کسی که تنها به زور درد به اولین و دردسترس ترین مرکز دندانپزشکی مراجعه می کند، متفاوت خواهد بود.

لمینت دندان

جان کلام اینکه رفتن به یک کلینیک دندانپزشکی برای خود پیش شرط هایی دارد که رعایت دقیق آن ها می تواند تجربه خوشایندی از دریافت خدمات دندانپزشکی برای شما رقم بزند.

  • انتخاب دندانپزشک

بدون شک کیفیت ارایه خدمات دندانپزشکی در کلینیک های دندانپزشکی مختلف با هم یکسان نیست. حتی در یک کلینیک دندانپزشکی نیز ممکن است دندانپزشکی خوب، با مهارت، با اخلاق و کیفیت کار متفاوت وجود داشته باشد.

قبل از اینکه نیاز فوری به دندانپزشک خوب پیدا کنید، بدنبال دندانپزشک بگردید! پیدا کردن دندانپزشک خوب به افرادی که دچار ترس و فوبیا از دندانپزشکی هستند توصیه می شود، چراکه مراجعه به یک محیط و چهره آشنا می تواند در کنترل اضطراب آن ها نقش عمده ای بازی کند.

برای پیدا کردن کلینیک دندانپزشکی یا دندانپزشک خوب در تهران می توانید از تجربه خانواده و دوستان یا جستجو در گوگل کمک بگیرید. همچنین می توانید به شکل اتفاقی برای معاینه به چند دندانپزشک مراجعه کنید و بهترینشان را انتخاب کنید.

  • آرامش شما از همه چیز مهم تر است

توصیه می شود قبل از مراجعه به دندانپزشکی آرامش داشته باشید و حتی در صورت امکان کمی بخوابید. خستگی و استرس می تواند روی روند درمان شما اثر منفی بگذارد. خستگی می تواند آستانه تحمل شما به درد را کاهش دهد یا روند بی حس شدن دندان ها را با مشکل مواجه کند.

شنیدن موسیقی و فکر کردن به تجربیات خوش آیند می تواند در کنترل استرس شما موثر باشد. اگر در محیط دندانپزشکی چنین تدارکی برای شما پیش بینی نشده، خودتان یک دستگاه پخش موسیقی و هدفن همراه داشته باشید و پیش از درمان و حین آن به موسیقی گوش دهید.

  • مسواک بزنید

دندانپزشکان جمله معروفی دارند: دهان شما نشانه شخصیت شماست!

در واقع شرایط دهان و دندان های شما و میزان توجه به بهداشت دهان، شمایی کلی از شخصیت فردی و اجتماعی شما را نشان می دهد. متاسفانه برخی افراد نه تنها توجهی به بهداشت دهان خود ندارند و کوچک ترین اهمیتی به دندانپزشکی که بناست دهان آن ها را معاینه و بیماریشان را درمان کند، نمی دهند.

به همین دلیل است که تا آخرین لحظه پیش از ملاقات با دندانپزشک غذاهای بودار مصرف می کنند یا سیگار می کشند و با دهان بد بو و انباشته از ذرات غذایی زیر دست دندانپزشک می نشینند. شاید اگر یک بار خودتان را جای دندانپزشکی بگذارید که هنگام معاینه دهان شما بناست با چنین وضعیتی روبرو شود، حتماً قبل از مراجعه به دندانپزشک مسواک می زنید!

پیشنهاد می کنیم از نخ دندان هم استفاده کنید زیرا، اگر نخ دندان بکشید برای سلامت دندان های شما بسیار مفید است.

  • دفترچه بیمه را فراموش نکنید

با اینکه معمولا خدمات دندانپزشکی زیر پوشش اکثر بیمه های درمانی نیست و جز در موارد خاص شما مجبورید هزینه درمانتان را به شکل آزاد بپردازید، اما همراه داشتن دفترچه بیمه لازم است.

چرا که گاه لازم است برای تشخیص بهتر دندانپزشک برای شما عکس تشخیصی یا آزمایش بنویسد یا اینکه لازم بداند برای تکمیل درمان های دندانپزشکی داروهای خاصی را مصرف کنید. پس برای پرهیز از دوباره کاری و مراجعه مجدد به دندانپزشک از همراه داشتن دفترچه بیمه غفلت نکنید!

  • دارو ها و سابقه پزشکیتان را همراه داشته باشید

دندانپزشک هنگام تصمیم گیری برای درمان شما باید از سابقه پزشکی شما آگاه باشد. باید بداند شما چه بیماری ای دارید و چه داروهایی مصرف می کنید.

چرا که انجام درمان های دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی برای برخی بیماران محدودیت هایی دارد و باید تدابیر خاصی پیش از آغاز درمان دندانپزشکی برای آن ها پیش بینی شود یا اینکه داروهای دندان پزشکی ممکن است با داروهایی که شما برای بیماری دیگران مصرف می کنید تداخل داشته باشد.

بیماری های واگیر دار (نظیر هپاتیت)، دیابت (بیماری قند)، فشار خون بالا و بیماری های قلبی و البته احتمال بارداری خانم ها از معروف ترین بیماری ها و مشکلاتی هستند که دندانپزشکان باید شرایط درمان را برای مبتلایان به آن ها تغییر دهند یا داروهای خاصی را پیش از درمان برای ایشان تجویز کنند.

لمینت دندان

  • فقط در صورت تشخیص پزشک، دارو مصرف کنید!

برخی افراد به دلیل مشکلات و بیماری هایی که به آن ها مبتلا هستند، باید یک ساعت پیش از مراجعه به دندانپزشک آنتی بیوتیک مصرف کنند. چون احتمال انتقال عفونت و باکتری در خون وجود دارد، و برخی از درمان های دندانپزشکی مانند ایمپلنت دندان، کشیدن دندان و جراحی لثه با خون ریزی همراه اند.

تشخیص این مورد بر عهده دندانپزشک و پزشک معالج بیماری شماست. افراد مبتلا به مشکلات قلبی و کلیوی از جمله بیمارانی هستند که بنا به شراط بیماری احتمالا باید پیش از درمان های دندانپزشکی آنتی بیوتیک مصرف کنند.

  • عکس های قبلی و پرونده دندانپزشکی خود را همراه ببرید

اگر برای درمان دندا ن هایتان به دندانپزشک جدیدی مراجعه می کنید که سابقه ای از درمان های گذشته شما ندارد، بهتر است رونوشتی از پرونده دندانپزشکی خود تهیه کرده و به او ارایه دهید. همچنین اگر عکس های تشخیصی قدیمی شما در دسترستان هستند آن ها را هنگام مراجعه به دندانپزشکی همراه ببرید.

در بسیاری از موارد بررسی عکس های قدیمی شما را از تهیه عکس های تشخیصی جدید بی نیاز می کند و یا مقایسه این عکس ها با عکس تشخیصی جدید می تواند به دندانپزشک در بررسی سیر پیشرفت یک بیماری و انتخاب طرح درمان صحیح کمک کند.

  • تشنه و گرسنه نباشید

اگر برای درمان دندان هاتان وقت ملاقات دارید، با شکم خالی به دندانپزشکی نروید. تشنگی و گرسنگی می تواند استانه تحمل درد شما را کاهش دهد و بر اضطرابتان بیافزاید. اگر قند خون شما پایین باشد ممکن است در میانه درمان دچار افت قند خون شوید و از حال بروید یا حالتان دگرگون شود.

از دیگر سو ممکن است دندانپزشک به شما توصیه کند پس از درمان هایی نظیر جراحی لثه، ایمپلنت دندان یا کشیدن دندان، تا چند ساعت از خوردن و آشامیدن پرهیز کنید. حساب تمامی این احتمالات را داشته باشید و پیش از ملاقات با دندانپزشک غذا بخورید.

با این وجود یادآوری دوباره این نکته بد نیست که قبل از مراجعه به دندانپزشکی، مسواک بزنید.

  • پیش از رسیدن وقت درمان در مطب حاضر شوید

حضور به موقع در محل درمان علاوه بر اینکه نمودار شخصیت شما و احترامتان به دندانپزشک است، می تواند از بروز استرس های بی مورد نظیر تلاش برای یافتن جای پارک اتومبیل و دویدن روی راه پله ها یا بحث با منشی به خاطر تاخیر و انتظار تا خالی شدن دست دندانپزشک پیش گیری کند.

بهترین مسکن برای دندان درد

دندان درد یکی از بدترین دردهایی است که ممکن است آدمی به آن مبتلا شود. دردی که خواب را از چشم می رباید و به همین راحتی ها درمان نمی شود. دندان دردهای خفیف علامت به وجود آمدن دردهای بزرگ تری هستند که اگر از همان ابتدا پیگیری نکنید، گریبان گیرتان خواهد شد و کار به کشیدن دندان و کاشت دندان میرسد. قرص ها و مسکن های زیادی برای خلاصی از دندان درد وجود دارد اما همه آن ها، به صورت موقتی درد دندان را کاهش می دهند. اینجا است که پای یک دندان پزشک خوب به میان می آید تا درد شما را برای همیشه درمان کند.

چه مسکنی برای دندان درد بخوریم؟

در ابتدا باید بدانید که خوردن مسکن ها بدون تجویز پزشک اصلاً کار درستی نیست. نوع دندان درد شما، تعیین کننده تسکین دهنده ای است که قرار است استفاده کنید. دندان دردها عوامل گوناگونی دارند. برخی از آن ها به دلیل پوسیدگی عمقی و برخی دیگر به دلایل جراحی دندان و کاشت دندان و عفونت ممکن است، ایجاد شوند. گاهی دندان درد در هنگام جویدن و یا خوردن مواد غذایی ترش ایجاد می شود. این نوع دندان درد معمولاً منقطع است و به طور دائم فرد را آزار نمی دهد. برخی دیگر از دندان دردها ناشی از واکنش عصب های دندان به دما است. خوردن چای داغ یا یک لیوان آب یخ، باعث شروع درد دندان می شود. به طور کلی باید منشأ دندان درد را بیابید تا داروی مناسب آن را استفاده کنید.

  • دندان درد شدید

پزشکان چه مسکنی برای دندان درد می دهند؟
دندان پزشکان معمولاً در عصب کشی ها، از بیماران می خواهند در صورتی که تحمل درد پس از جراحی را ندارند، از استامینوفن استفاده کنند. هرچند استامینوفن یک دشمن بزرگ برای کبد است اما ازآنجایی که از کبد جذب می شود، مشکلات افزایش خونریزی را در بر نخواهد داشت. با این حال مصرف بی رویه مسکن ها، خطر جدی برای از دست دادن کبد خواهد بود.

دندانپزشک خوب در تهران

مسکن های دیگری که توسط پزشکان برای دندان درد تجویز می شود، ژلوفن، ایبوپروفن و بی حس کننده های موضعی همچون پماد عصاره میخک است. اگر دندان درد ناشی از عفونت باشد، استفاده از چرک خشک کن ها، در اولویت قرار می گیرد.

  • درمان های خانگی دندان درد

در وهله اول، سراغ قرص های مسکن نروید مگر این که پزشک شما، اجازه مصرف آن ها را داده باشد. تعداد زیادی از روش های خانگی برای درمان دندان درد وجود دارد که بدون عوارض، درد شما را تسکین می دهند. ابتدا آن ها را امتحان کنید. مطمئن باشید از نتیجه کار شگفت زده خواهید شد. فقط این نکته را فراموش نکنید که درمان های خانگی و مسکن ها، تنها درد را برای چندین ساعت خاموش می کنند. برای درمان قطعی باید به دندان پزشک مراجعه کنید. هرگونه درد دندانی را جدی بگیرید تا عواقب بدتری را تجربه نکنید.

روی دندانی که درد گرفته، سیر قرار دهید. دو حبه سیر را با مقداری نمک، له کنید و روی دندان بگذارید. سیر به طور موقتی دندان درد شما را تسکین می دهد. تا زمان مراجعه به دندان پزشک می توانید از این ترکیب هر 5 ساعت یک بار استفاده کنید. استفاده از سیر برای دندان دردهایی که همراه با عفونت هستند، مناسب نیست. جویدن سیر در کاهش دندان درد هم کمک می کند.

  • عصب کشی دندان

گیاه میخک یک تسکین دهنده موضعی فوق العاده است. این گیاه به حدی در تسکین درد دندان عالی عمل می کند که در شرکت های داروسازی، از عصاره آن در جهت تولید داروی تسکین دهنده موضعی دندان، استفاده شده است. مقداری از گیاه میخک را روی دندان خود قرار دهید و منتظر قطع درد دندان خود باشید. مطمئناً از نتیجه استفاده از آن، راضی خواهید بود.
آب نمک نیز یک درمان سریع دندان درد محسوب می شود. نمک را در آب جوشیده حل کنید و بعد از ولرم شدن، یک دقیقه درون دهان خود نگه دارید.
قدیمی ها می گویند اگر یک حبه قند را با حرارت آب کنید و روی آن فلفل بزنید و در حالی که حبه قند هنوز داغ است، روی دندان خود قرار دهید، دندان دردتان تسکین پیدا خواهد کرد. فقط مراقب باشید روی لثه تان قرار نگیرد که باعث سوختن لثه خواهد شد.
رعایت بهداشت دهان برای تسکین دندان درد
هر چقدر بهداشت دهان در این دوره بیشتر رعایت شود، دندان درد شما زودتر تسکین می یابد و یا حداقل شدت آن افزایش نمی یابد. رفع باکتری های دهانی با مسواک زدن های صحیح و استفاده از دهان شویه، نقش مهمی در تسکین دندان درد خواهد داشت.

دندان یک عامل مهم برای داشتن لبخند هالیوودی و زیبا است پس باید از دندان ها با نخ دندان کشیدن و مرتب مسواک زدن مراقبت کرد.

اصلاح طرح لبخند
هزینه فلوراید تراپی
فلوراید تراپی
لبخند هالیوودی
بهداشت دهان و دندان
نخ دندان
تسکین دندان درد
عصب کشی دندان
درمان خانگی دندان درد